Основне студије: Конкурси и огласи

Stručna praksa u kompaniji HERA Consulting

Detaljnije Join Our Digital Marketing Team

Stručna praksa u kompaniji Zepter

Detaljnije Oglas praktikant saradnik – Dusan Milutinovic 11 06 2019

Letnja stručna praksa za studente Fakulteta organizacionih nauka

Obaveštavamo vas da otvoren konkurs za obavljanje letnje stručne prakse za studente Univerziteta u Beogradu u preduzećima, kompanijama, agencijama, upravama u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

U  okviru aktuelnog letnjeg ciklusa za studente Fakulteta organizacionih nauka obezbeđeno je 25 mesta za stručnu praksu. Konkurs je otvoren do 1. jula 2019.

Detaljnije Letnja stručna praksa – Fakultet organizacionih nauka

Важно: Састанак са студентима IV године ради реализације летњих пракси

Позивају се студенти IV године да присуствују састанку на коме ће се изјашњавати о понуђеним местима и терминима, ради реализације летње праксе. Састанак ће се одржати у два термина по следећем распореду:

I ТЕРМИН – СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: МЕНАЏМЕНТ И ОРГАНИЗАЦИЈА (студијске групе: менаџмент, операциони менаџмент и менаџмент квалитета и стандардизације) – Учионица  112, дана 12. 06. 2019. године, од 10:00 до 12:00 часова,

II ТЕРМИН – СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ИНФОРМАЦИОНИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИЈЕ – Учионица 112, дана 12. 06. 2019. године, од 12:00 до 14:00 часова.

У колико студенти нису у могућности да у овим терминима присуствују састанку, могу доћи у канцеларију Б006, 13. и 14. 06. 2019. године, у термину од 09:00 до 12:00 часова.

Stručna praksa u kompaniji Seven Bridges

Detaljnije FON_ Seven Bridges – praksa

Stručna praksa u Raiffeisen banci

Detaljnije Raiffeisen banka Oglas-Praksa-FON

Stručna praksa u kompaniji IPSI

Detaljnije IPSI – oglas za konsultante prodaje

Plaćena stručna praksa u kompaniji Market Republic

Detaljnije Market Republic Plaćena Praksa Final 2019

ONLAJN KURS ZA RAZVOJ KARIJERE STUDENATA

Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju karijerni ciljevi?  Kako i gde mogu da tražim posao?  Kako da se uspešno predstavim poslodavcu?

Ako su ovo neka od pitanja koja postavljate sebi, odgovor možete dobiti na onlajn kursu Veštine upravljanja karijerom koji je otvoren za sve zainteresovane studente fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Početak kursa je planiran za prvu nedelju juna, a prijava je moguća do kraja druge nedelje od početka kursa na stranici www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.

Kurs traje pet nedelja i osmišljen je tako da studenti mogu da mu pristupaju kada i gde njima odgovara.

Sastoji se od različitih vežbi, video i audio materijala, zadataka, resursa za čitanje, koji zajedno čine jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržište rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju.

Kurs je koncipirao tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, i uspešno se realizuje u “živoj” i onlajn formi od 2015. godine.

Stručna praksa u kompaniji ITeam

Detaljnije ITeam Oglas za praktikanta