Мастер и специјалистичке студије: Конкурси и огласи

Nagradni konkurs kompanije Philip Morris International – Indeks je moj pasoš

Kako je Philip Morris u Srbiji kreirao svoju prvu fejsbuk stranicu u maju 2017. godine, pripremili smo niz raznih aktivnosti od kojih je ovo prva koja je namenjena isključivo studentima.  

Naime, u vreme kada više od polovine mladih ljudi u Srbiji nikada nije putovalo u inostranstvo, kompanija Philip Morris pripremila je veliko iznenađenje za 20 studenata – dvodnevno putovanje u Bolonju. Tokom boravka u Bolonji, studenti će imati priliku da uživaju u razgledanju najstarijeg univerzitetskog grada na svetu, šetaju najvećim očuvanim starim gradskim jezgrom Italije, ali i da posete jednu od najsavremenijih fabrika kompanije Philip Morris.

Kako bi bili deo ovog nezaboravnog putovanja, studenti će moći da se prijave na nagradni konkurs „Ove jeseni indeks je moj pasoš“ i predstave sebe u najboljem svetlu kroz autorsku fotografiju i kratak opis. Dvadeset najboljih prijava koje na originalan i inspirativan način odgovore na jednu od tri ponuđene teme – timski rad, preduzetnički duh i učenje, boraviće 16. i 17. novembra u Bolonji.

Jedna fotografija i nekoliko inspirativnih rečenica je sve što je potrebno za učešće u nagradnom konkursu koji te može odvesti na nezaboravno putovanje u Bolonju! Saznaj više na:

https://www.indeksjemojpasos.rs/

 

Stručna praksa u kompaniji British Motors

Detaljnije British Motors praksa (1)

Stručna praksa u kompaniji MVM plus

Detaljnije MVM plus – novo

Sajam stipendija u organizaciji Univerziteta u Beogradu

Univerzitet u Beogradu će i ove godine organizovati Sajam stipendija u zgradi Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu. Sajam će, kao i prošle godine, trajati dva dana i održaće se 27.i 28. septembra 2017.godine. Organizacijom ove manifestacije imamo želju da podignemo nivo informisanosti studenata o mogućnostima nastavka studija u Srbiji i inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije, veštinama koje su im potrebne prilikom prijave, značaju proaktivnog stava, pravovremene informisanosti, celoživotnog učenja i mobilnosti. Pored državnih institucija, fondova i nevladinih organizacija, na sajmu učestvuju i kompanije, ambasade i ustanove koje dodeljuju stipendije studentima za studiranje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu.Prvog dana Sajma, nakon svečanog otvaranja, predstavnici Univerziteta u Beogradu predstaviće mogućnosti za mobilnost studenata, nastavnika i istraživača Univerziteta u Beogradu, aktuelne mere podrške, nagrađivanja i stipendiranja studenata, mogućnosti za karijerno informisanje i savetovanje po pitanju nastavka studija i, na kraju, biće organizovano predavanje o tehnikama polaganja međunarodno priznatih ispita stranih jezika. Drugog dana Sajma, biće organizovane informativno-konsultativne sesije od 10 do 16 časova u holu i dvorištu Rektorata, i prateći program prezentacija od 9.30 do 16 časova u Svečanoj sali, tokom kog će učesnici Sajma moći da predstave svoje programe i daju savete i smernice zainteresovanim posetiocima.

Detaljnije НАЈАВА ЧЕТВРТИ САЈАМ СТИПЕНДИЈА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ 20.09.2017 m

Flajer izmene

Stručna praksa u kompaniji Tehnomanija

Detaljnije Tehnomanija Praksa biznis sektori

Stručna praksa u kompaniji FLSV FAS

Detaljnije FLSV FAS Intern_Investor Services_Sep 2017

Oglas za posao u kompaniji Red Black Tree

Detaljnije Red Black TreeSenior Back-End Developer Job Description

Oglas za posao u kompaniji Red Black Tree

Detaljnije Red Black TreeBack-End Developer Job Description

Stručna praksa u kompaniji Fashion Company

Detaljnije Fashion Company BSA 4

Stručna praksa u kompaniji TeleTrader – web grafički dizajner

Detaljnije Teletrader Oglas za Web Grafickog dizajnera